Dag kleuter!
Welkom op onze school! Je mama, papa heeft samen met jou voor onze school gekozen. Ze denken dat onze school goed bij jou past. Wij hopen dat je je hier snel thuis voelt! We wensen je veel vriendjes en vriendinnetjes. We willen je graag spelenderwijs dingen leren! We willen je leren om zelfstandig te zijn en te groeien naar wat jij, met al je talenten en kwaliteiten, kan worden! Geniet van je speel- en leertijd op het Klein Seminarie!

Beste ouders!
Zoals u jaren geleden een naam koos voor uw baby, waarvan u dacht dat hij goed bij haar/hem zou passen, zo kiest u nu een school. U hebt uw kind toevertrouwd aan onze school. Wij zijn blij met het vertrouwen dat u in ons stelt. We heten u en uw kind van harte welkom in de boeiende wereld van onze basisschool. We staan met het hele schoolteam klaar om elk kind een eigentijdse opvoeding en degelijk onderwijs te kunnen geven. Elk kind is immers uniek. We willen kinderen laten groeien in de totaliteit van hun persoon. Daarom hebben we aandacht voor de ontplooiing van zowel hoofd, hart als handen.
Onze school is een katholieke school. U mag van ons een christelijk geïnspireerde opvoeding verwachten. Opvoeden doen we niet alleen. Omdat ouders de eerste en nog altijd de voornaamste begeleiders en opvoeders zijn, willen we u dicht bij het schoolleven betrekken. Wij danken u voor de kans die u ons geeft om uw kind te begeleiden en te helpen ontplooien. Wij willen uw kind samen met u stimuleren om een leerrijke kindertijd te beleven. Wij geloven in de mogelijkheden van uw kind. Wij trachten het alle kansen te geven om zich maximaal te ontwikkelen en dit in een warme, kindvriendelijke schoolomgeving. Laten we daarom samen op weg gaan.

Namens het hele schoolteam